top of page
Een zandkasteel bij Callantsoog, Tiebie Financiële Praktijk

Contact met Tiebie Financiële Praktijk

Tiebie Financiële Praktijk

Schoolstraat 1, 1759 GP Callantsoog

0224 - 590 955

tiebie@financielepraktijk.nl

 

Kamer van Koophandel 37093503

AFM 12010971

BTW 12.34.56.789.01

Privacy verklaring

Algemene voorwaarden

© 2022 Tiebie Financiële Praktijk

Webdesign door Faam

Werkwijze

Jouw plannen bepalen jouw koers. Hoe is dat op dit moment? Hoe sta jij ervoor? Kun je straks ook nog zo doorgaan? Moet ik financiële zaken veranderen? Waar doe ik dan goed aan? Weet ik eigenlijk wel hoe mijn financiële toekomst er echt uit ziet?

Het opstellen van een financieel plan is een proces. Tijdens het proces, worden jouw wensen en jouw doelstellingen al duidelijker.

Een strandpaal met het ingekerfde logo van Tiebie Financiële Praktijk
Het team van Tiebie Financiële Praktijk staat met paraplu's aan de branding

Kennismaking / inventarisatie

Tijdens ons eerste kennismaking spreken wij over wat je wensen echt zijn, waar je je zorgen over maakt en hoe jij hier denkt mee om te gaan. Wat je hebt en wat je nu niet hebt. Wij bespreken dit uitgebreid met je.

Analyseren, adviseren en mijlpalen zetten

Na het gesprek gaan we verder aan de slag. We hebben een goed beeld van jouw huidige situatie. Jouw situatie is immers belangrijk om het begin te zien en de onderlinge samenhang te begrijpen. Wij omschrijven je mijlpalen, die uiteindelijk je koers gaan bepalen. Wij laten je zien wat de gevolgen van deze mijlpalen zijn, wat ervoor nodig is en hoe wij je hierin kunnen blijven adviseren om je aan jouw koers te houden.  

Oplossen en monitoring

Om je eigen wijze koers te behouden, helpen wij je bij de uitvoering. Denk aan het in orde maken van een hypotheek, het opbouwen van vermogen, het verzekeren van risico’s zoals schade, overlijden en arbeidsongeschiktheid.
Eenmaal op koers blijven wij je monitoren. Gebeurt er iets (on)verwachts, dan helpen wij je weer op koers te krijgen. 

bottom of page